Web Analytics Made Easy - Statcounter

یدالله طاهرنژاد فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در خصوص رایزنی اصلاح‌طلبان با شورای نگهبان پیرامون مساله ردصلاحیت‌ها و اینکه آیا مذاکراتی از سوی معاون اول در جریان است، گفت: من از اینکه آقای جهانگیری مسیر و راهی برای مذاکره با شورای نگهبان ایجاد کرده است یا نه اطلاعی ندارم، اما تجربه انتخابات‌های گذشته به ما نشان می‌دهد که این رایزنی‌ها چندان هم کارساز نبوده و بسیار بعید میدانم تغییرات جدی و اساسی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با اشاره به واکنش اصلاح‌طلبان به تعداد زیاد ردصلاحیت نمایندگان و کاندیداهای اصلاح‌طلب و نحوه تصمیم‌گیری این جریان سیاسی در خصوص روند تعیین لیست انتخاباتی، خاطرنشان کرد: شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان مسئولیت بررسی و تعیین تکلیف این کار را برعهده دارد و براساس مجموع شرایطی که وجود دارد تصمیم خواهند گرفت که حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات به چه صورت باشد از همین جهت ما منتظر اعلام نظر و تصمیم‌گیری شورای عالی سیاست‌گذاری هستیم.

وی ادامه داد: آنچه که تاکنون مورد بحث قرار گرفته و موافقان بیشتری دارد این است که در حوزه هایی که کاندیدای اصلاح‌طلب حضور دارد لیست ارائه شده و در حوزه‌هایی که هیچ کاندیدای اصلاح‌طلبی نداریم لیستی ارائه نشود.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در واکنش به اصرار جریان مقابل برای حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات و اینکه لیست ندادن را به نوعی «فتنه خاموش» نامیده‌اند، تصریح کرد: وقتی در یک حوزه انتخابیه، یک جریان سیاسی هیچ کاندیدایی که تایید صلاحیت شده باشد ندارد، چگونه لیست بدهد؟ آقایانی که می‌گویند این (لیست ندادن) فتنه خاموش است، اگر می‌توانند راه حل هم بدهند. برای مثال در یک حوزه انتخابیه هیچ اصلاح‌طلبی تایید نشده است. خب در چنین شرایطی اصلاح‌طلبان چگونه لیست بدهند؟ آقایان اگر راه حل منطقی دارند به این سوال پاسخ بدهند و به حل مساله کمک کنند، اگر راه حل منطقی و کارشناسانه‌ای باشد ما از راه حل آن‌ها استقبال می‌کنیم و شورای‌عالی نیز آن را بررسی خواهد کرد.

وی افزود: اما تا آن جا که اطلاع دارم، چیزی که تا این لحظه در شورای عالی مطرح و بررسی شده، این است که در حوزه‌هایی که کاندیدا وجود دارد و امکان جمع‌بندی و رسیدن به لیست فراهم باشد، می‌توان بررسی کرد و لیست تهیه کرد. اما همزمان در حال بررسی هستند که در حوزه‌هایی که هیچ کاندیدایی باقی نمانده چه تصمیمی باید گرفته شود. امیدواریم به سازوکار مناسبی که مسائل ملی را در پی داشته باشد، برسند.

عضو حزب کارگزاران سازندگی در خصوص سرنوشت طرح «سرا» و اینکه گفته می‌شود این طرح در استان‌ها قابلیت اجرایی ندارد، گفت: طرح سرا مورد اصلاحات اساسی قرار گرفته است، ولی ما همچنان معتقدیم که زمینه اجرای آن فراهم نیست. اما از آنجا که بنا را بر حرکت در چارچوب شورای عالی اصلاح‌طلبان گذاشتیم، اگر شورای عالی به این نتیجه برسد که این طرح قابل اجرا است، ما مخالفتی نداریم.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به تاثیر فضای سیاسی بر میزان مشارکت مردم در انتخابات اسفند ماه، خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم در شهرهای بزرگ شاهد مشارکت چشم‌گیری نباشیم؛ چراکه مردم در این شهرها معمولا از فضای اجتماعی و سیاسی تاثیر می‌پذیرند. اما در شهرهای کوچک به دلایل متعددی که معمولا سیاسی هم نیستند، می‌توان انتخابات پرشوری برگزار کرد، بنابراین بهتر است که بیشتر بر شهرهای کوچک و حوزه‌هایی که مسائل سیاسی در آن‌ها کمتر دخیل است، تمرکز کنیم و از آن‌جا انتظار مشارکت بالا داشته باشیم.

طاهرنژاد در پایان در پاسخ به سوالی درخصوص اینکه ارائه لیست انتخاباتی از سوی اصلاح‌طلبان چه اندازه می‌تواند بر میزان مشارکت مردم در انتخابات اثرگذار باشد، تصریح کرد: اگر فضا برای انتخابات رقابتی فراهم شود، قطعا یک انتخابات رقابتی منجر به افزایش سطح مشارکت شده و در مردم برای حضور در پای صندوق‌های رای، ایجاد نشاط و انگیزه می‌کند. امیدوارم که این اتفاق رخ داده و در تمام حوزه‌های انتخاباتی شاهد فضای رقابتی و در نتیجه‌ آن یک انتخابات پرشور و باشکوه باشیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری کارگزاران سازندگی انتخابات مجلس 98 طرح سرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۶۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند

احزاب مختلف آذربایجان‌ شرقی لیست‌های خود برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو را اعلام کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی، مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم _جمعه بیست‌و یکم اردیبهشت _همزمان با سراسر کشور در سه حوزه انتخابیه آذربایجان شرقی شامل میانه، شبستر و تبریز (تبریز، اسکو و آذرشهر) برگزار می‌شود.

احزاب مختلف آذربایجان‌شرقی نیز در بیانیه‌های جداگانه حمایت خود را از لیست انتخابی اعلام کردند.

شورای ائتلاف نیروهای انقلاب

در بیانیه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب استان آذربایجان شرقی آمده است: با توجه به اینکه از ۶ نفر لیست دور اول انتخابات یک نفر موفق به اخذ اکثریت آرا و راهیابی به مجلس شورای اسلامی شد، از پنج کاندیدای دیگر لیست شورای ائتلاف شامل سیدمحمدرضا میرتاج الدینی، علیرضا نوین، علیرضا منادی، علی آجودان زاده و علی جعفری آذر اعلام حمایت می‌شود.

در مرحله اول انتخابات مجلس دوازدهم در ۱۱ اسفند سال ۱۴۰۲ «روح اله متفکر آزاد» به عنوان نماینده مردم در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو از این لیست انتخاب شد.

حزب همت

نامزدهای مورد حمایت حزب همت (همدلی مردم تحول خواه) در حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر برای انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی مشخص شدند.

بر اساس اطلاعیه این حزب در استان آذربایجان شرقی، محمد حسین فرهنگی، رضا صدیقی، علیرضا نوین و علی آجودان زاده نامزدهای مورد حمایت این حزب هستند.

حزب رفاه و سلامت

حزب رفاه و سلامت نامزدهای مورد حمایت خود را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر اعلام کرد.

سید محمدرضا میرتاج الدینی، علیرضا منادی، علیرضا نوین و علی آجودان زاده در لیست این حزب قرار دارند.

جبهه مطالعه مردمی

جواد عبادی، علی جعفری آذر، علیرضا نوین و رضا صدیقی نیز در لیست حمایتی جبهه مطالعه مردمی قرار گرفتند.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی همزمان با کشور یازدهم اسفند ۱۴۰۲ در ۱۳ حوزه انتخابیه آذربایجان شرقی برگزار شد و ۵۱۲ نامزد برای تصدی ۱۹ کرسی در استان با هم رقابت کردند که ۱۳ نفر به طور مستقیم در دور اول راهی مجلس شدند و ۱۲ نفر نیز برای تعیین ۶ نماینده سه حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر، میانه و شبستر به دور دوم راه یافتند.

کد خبر 750753

دیگر خبرها

  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶ مرحله اخذ رای الکترونیک/ نشست رئیسی و استانداران
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶مرحله اخذ رای الکترونیک/نشست رئیسی با استانداران
  • تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب
  • توضیحات مهم سخنگوی شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب/ تشکیل سازمان «سپند» تأیید شد
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم