Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه به صورت جدی برای تولید بذر سبزی و صیفی تلاش می شود گفت: در سال‌های گذشته در این بخش غفلت وجود داشت و در مقطعی به همکاران ما اجازه ندادند تا اقدام به اصلاح بذر‌های سبزی و صیفی کند. ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۹ اقتصادی کشاورزی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم کاظم خاوازی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی امروز در مراسم رونمایی از پنجاه و یک بذر جدید کشاورزی اظهار کرد: با وجود موفقیت های خوبی که در سال های گذشته در زمینه اصلاح ارقام زراعی انجام شده  اما در بخش هسته های اولیه باغبانی عقب‌ماندگی‌های زیادی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: فعالیت روی هسته های اولیه بذور اصلاح شده در بخش باغبانی نیاز به هزینه های زیادی دارد که به تازگی به این بخش ورود جدی داشته ایم.

انتقاد تند وزیر جهاد کشاورزی از سازمان زیر مجموعه خود/ حجتی: بوروکرات ها موافق تولید داخل نیستند

 

 رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی ادامه داد: 34 رقم گندم آبی اصلاح شده در کشور استفاده می شود که 47 درصد ضریب نفوذ دارد اما کشاورزان هنوز 53 درصد از بذور غیر رسمی در این بخش استفاده می‌ کنند.

وی افزود: در بخش گندم دیم نیز 11 رقم بذر اصلاح شده وجود دارد که تنها 24 درصد ضریب نفوذ میان کشاورزان دارد و کماکان 76 درصد کشاورزان از ارقام غیررسمی بهره میگیرند.

وی تصریح کرد: ضریب نفوذ ارقام اصلاح شده در جامعه کشاورزی شاخص مهمی به حساب می‌آید و به هر میزان سهم استفاده از آنها بیشتر باشد نشانه افزایش توسعه و تولید در بخش کشاورزی است.
 وی یادآور شد که در آمریکا 10 درصد، اروپا 20، آسیا 60 در صد و در آفریقا  62 درصد کشاورزان بذور غیر رسمی و اصلاح نشده استفاده می کنند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد که بذور مناسب می تواند تا 30 درصد عملکرد تولیدات بخش کشاورزی را بهبود دهد.عمده بذور گواهی شده در دنیا سویا، ذرت، غلات و سبزیجات است.

وی تاکید کرد: سرعت اصلاح بذور در سال‌های گذشته رشد بیشتری پیدا کرده است به طوری که از ابتدای پیروزی انقلاب تا به امروز 417 رقم به بخش کشاورزی معرفی شده است که 120 مورد آن از سال 92 تا به بعد بود که امروز نیز 51 رقم معرفی شد.

 معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه انجام کارهای تحقیقاتی را به بخش خصوصی واگذار میکنیم و رابطه با دانشگاه ها را به صورت جدی در دستور کار داریم گفت: به مسئله تولید بذر سبزی و صیفی نیز ورود جدی کرده ایم در حالی که در سال‌های گذشته در این بخش غفلت وجود داشت و در مقطعی به همکاران ما اجازه نداده بودند تا اقدام به اصلاح بحث‌های سبزی و صیفی کند.

 انتهای پیام/

R1342/P/S7,83/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۴۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی فارس برآورد اولیه خسارت به زیر بخش‌های کشاورزی این استان در اثر سیل اخیر را ۴۸ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، سمیه سلیمی با بیان اینکه این خسارت ناشی از سیل و تگرگ هفته دوم اردیبهشت‌ماه است، اظهار داشت: بیشترین خسارت به زیربخش زراعی و در سطح 53 هزار و 166 هکتار وارد شده که برآورد اولیه آن مبلغ 28 هزار میلیارد ریال است.

به گفته وی، مزارع کلزار، گندم، جو، سبزی و صیفی جات از جمله محصولات خسارت دیده در این حادثه هستند.

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی فارس برآورد خسارت وارده به زیربخش باغبانی را 18 هزار و 400 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: سطحی معادل 15 هزار و 500 هکتار از باغات گل محمدی، مرکبات، انگور، بادام، گردو و سایر محصولات باغی در این حادثه دچار خسارت شده‌اند.

سلیمی تصریح کرد: در زیربخش دامی خسارت وارد شده به 180 راس دام سبک، هزار کندوی زنبور عسل، یک استخر پرورش ماهی، 16 تن علوفه و خوراک دام و 30 باب جایگاه دام، در مجموع 217 میلیارد ریال برآورد شده است. 

وی با اشاره به زیرساخت‌های بخش کشاورزی استان فارس بیان کرد: 180 کیلومتر جاده بین مزارع، 60 کیلومتر کانال آبرسانی، 21 رشته قنات، 2 طرح تغذیه مصنوعی و 31 هزار مترمربع تاسیسات مزارع خسارت دیده‌اند که برآورد اولیه آن مبلغی معادل هزار و 550 میلیارد ریال است. 

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی جهاد کشاورزی فارس، برآورد خسارت وارده به ایل راه‌های عشایری این استان در سطح 153 کیلومتر را 20 میلیارد ریال اعلام کرد.

انتهای پیام/424/

دیگر خبرها

  • بیمه محصولات زراعی در لرستان ۲۲ درصد افزایش پیدا کرد
  • صادرات مرغ برای نخستین بار در کشور انجام شد
  • باغات در سطح ۶۵ هزار هکتار نوسازی شد
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • پرداخت ۹۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی در گیلان
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • افتتاح گلخانه سبزی و صیفی هفشجان